Onderdelen

U bent hier: Home - nieuws - Doe mee en win een Limo voor de Bob!

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Doe mee en win een Limo voor de Bob!

Logo-limo-bobDoe mee en win een Limo voor de Bob!

Waar vorig jaar het zuidelijke gedeelte van Zuid-Holland aan de beurt was voor Bob is dat in 2017 het noordelijke gedeelte! Verenigingen in de regio’s Holland-Rijnland, Midden-Holland en Metropoolregio Rotterdam Den-Haag (Haaglanden) kunnen deelnemen aan de campagne “Bob in de Sportkantine”. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op!

Wij doen mee!
Uw club kan op verschillende manieren meedoen aan de campagne en wordt daarvoor ook nog eens beloond. Sportverenigingen kunnen gratis

  • een campagnepakket met promotiemateriaal bestellen.
  • ons campagneteam uitnodigen bij een belangrijke wedstrijd of evenement.
  • een sponsorbord op maat bestellen.
  • onze docenten vragen om uw barpersoneel een IVA-training te geven.

Wint uw club de limo voor de Bob?
Sportverenigingen kunnen in 2017 bovendien een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van uw vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen. Zo wil iedereen wel de Bob zijn! Bekijk het leuke promotiefilmpje hier:

Hoe wint uw de limo?
In de eerste plaats, gewoon door u als sportvereniging aan te melden op: www.rovzh.nl/bobsport In maart en april worden er drie(!) limousines verloot onder de verenigingen die zich hebben aangemeld om mee te doen aan de campagne. Vanaf 1 mei worden er nogmaals 5 limo’s weggegeven door deelname aan de Bob-quiz & acties op social-media.

Welke regio en gemeenten doen mee?
De Bob-campagne richt zich puur op de autorijdende bezoeker van de sportkantine,  niet op het alcoholgebruik in het algemeen in de kantine. Om deel te nemen aan de campagne moet uw sportvereniging gevestigd zijn in de regio Holland-Rijnland, Midden-Holland of Metropoolregio Rotterdam Den-Haag (Haaglanden). Kijk op www.rovzh.nl/bobsport en Facebook: https://www.facebook.com/BobSportZH/ voor meer informatie. 

gearchiveerd onder: ,
Twitter