Onderdelen

U bent hier: Home - nieuws - Finale Campagne Bob in de Sportkantine bij VV Noordwijk

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Finale Campagne Bob in de Sportkantine bij VV Noordwijk

Voorafgaand aan de wedstrijd Ajax vrouwen - ADO vrouwen vindt de finale van de campagne Bob in de Sportkantine 2017 plaats. Dennis Salman (Wethouder Verkeer van de gemeente Noordwijk) en Gerben van Duin (wethouder Sport van de gemeente Noordwijk) zullen samen met Henk Hoogervorst, voorzitter van vv Noordwijk, de campagne officieel afsluiten. 

De campagne is niet gericht op het verbannen van alcohol uit de kantines, maar spoort bezoekers van sportkantines op een positieve manier aan om alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als Bob zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte Bob heeft 0% op! 

De campagne Bob in de sportkantine 2017 vond plaats van maart 2017 tot en met juli 2017 in de regio’s Haaglanden, Holland-Rijnland en Midden-Holland. In totaal hebben 171 sportverenigingen zich aangemeld en zijn er kick-offs geweest bij CVV de Jodan Boys, HV Hellas, SV DWO en het sportcafé in Waddinxveen. Met 3 lotingen, 2 social media acties en 3 Bob-quiz rondes zijn er 8 Limo's voor de Bob verloot aan sportverenigingen. In deze Limo passen de acht ultieme Bob's van de sportvereniging, zij worden na een feestelijke avond door een limousine thuisgebracht. De gelukkige sportverenigingen waren; HSV The Braves, Z&PC de Gouwe, SV Madestein, Avanti Korfbal, SV-Gemini, WHC Den Haag, CKV Excelsior en TV Be Fair. De campagne wordt nu feestelijk afgesloten bij VV Noordwijk voorafgaand aan de oefenwedstrijd tussen Ajax vrouwen en ADO vrouwen. Jullie zijn allen van harte welkom om te komen kijken! Voor jeugd onder de 16 is toegang gratis evenals voor leden van VV Noordwijk voor overige toeschouwers is de entree €3,-. Om 17.30 uur wordt gestart met de finale van de campagne en aansluitend vindt de wedstrijd plaats. Voor meer informatie over de wedstrijd kijk op: http://www.vvnoordwijk.nl/de-club/evenementen/

Vanaf maart 2018 tot en met december 2018 zal de campagne in de regio’s Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Drechtsteden, Stadsregio Rotterdam en Alblasserwaard-Vijfheerenlanden uitgevoerd worden. Op Facebook en de website zullen wij jullie op de hoogte houden van de nieuwe campagne. 

gearchiveerd onder:
Twitter