Onderdelen

U bent hier: Home - nieuws - Meld jouw club aan voor de Nationale Sportweek én de AH Sportactie

Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Meld jouw club aan voor de Nationale Sportweek én de AH Sportactie

combilogo-NOC-NSF-AHBen jij met jouw vereniging op zoek naar meer leden? Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet, met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen. In september organiseert de Albert Heijn samen met duizenden gastvrije sportclubs de AH Sportactie, die miljoenen mensen in heel Nederland de kans biedt om de sport te ontdekken die bij hén past.                 

Succesvolle pilot 
Uit een pilot van vorig jaar bij onze collega's van Sportservice provincie Utrecht is gebleken dat de AH-Sportactie het zo laagdrempelig maakt om te gaan sporten, dat 70% van de sporters lid is geworden bij een sportclub in de buurt. Bovendien werden de sportactiviteiten gemiddeld beoordeeld met een 9. En het leuke is, de AH-Sportactie valt tegelijkertijd met de Nationale Sportweek!  
 
Voor verenigingen en sportaanbieders is dit een unieke kans om je club lokaal te promoten en nieuwe leden te werven. Hiervoor kun je denken aan: 

  • Proeflessen of trainingen; algemeen of voor speciale doelgroepen (50+, peuters) 
  • Organiseer een clinic met een paar toppers van je vereniging 
  • Stel materiaal beschikbaar zoals ballen, rackets, bats 

adv-nsw-ahAH-actie 
Klanten van AH kunnen drie weken lang, van 4 tot en met 24 september, AH sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen zij tot en met 3 december vijf keer gratis sporten bij deelnemende sportclubs naar keuze. Zo kun je iedereen kennis laten maken met jouw sport en de vereniging, waarna ze hopelijk zo enthousiast zijn dat ze lid willen worden van je vereniging. Klik hier voor een infographic van de resultaten van de AH Sportactie in 2016. 

Voor zowel de Nationale Sportweek als de AH Sportactie kun je je aanmelden via één website.

Hoe doe ik als sportclub mee? 

  1. Meld zo snel mogelijk je sportclub aan op www.clubprofiel.nl. Vanaf september is je clubprofiel op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien. Houd bij aanmelding het KvK-nummer van je sportclub bij de hand.

  2. Vanaf nu kun je via je clubprofiel je sportactiviteiten aanmelden voor de AH Sportactie en/of de Nationale Sportweek. Het kan daarbij gaan om speciale kennismakingsactiviteiten of reguliere trainingen die je openstelt voor niet-leden. Vanaf begin september zijn je activiteiten ook op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien.
gearchiveerd onder:
Twitter